Nowe Czarnowo, 21.12.2018 r.
Znak sprawy: DPS.Adm.2411.1.2018
INFORMACJA O ROZSTRZYGNIECIU POSTĘPOWANIA
Na podstawie art. 92 ust. 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2018 r. poz. 1986 – tekst jednolity) zawiadamiamy, że w ww. postępowaniu Zamawiający podjął następujące rozstrzygnięcie:
- Zamawiający wybiera ofertę nr 1 Wykonawcy: Firma Cateringowa Ireneusz Andrejczyk, 74-100 Gryfino, ul. 11-go Listopada 82/6. Oferta Wykonawcy wybranego była jedyną złożoną w niniejszym postępowaniu.
- Kryterium oceny i uzasadnienie:
Przy wyborze najkorzystniejszej oferty Zamawiający kierował się kryterium oceny:
I: 60 % - cena, II: 40 % - ocena jadłospisu.
Ww. Wykonawca spełnił wszystkie wymagania określone w specyfikacji istotnych warunków zamówienia i uzyskał najwyższą liczbę punktów.
3. Umowa zostanie zawarta nie wcześniej niż 5 dni od daty przesłania niniejszego zawiadomienia.
Numer oferty |
Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy |
Kryterium I |
Kryterium II |
Punktacja razem |
Kolejność ofert |
1. |
Firma Cateringowa |
60,00 |
40,00 |
100,00 |
1 |
Nowe Czarnowo, 14.12.2018 r.
DPS.Adm.2411.1.2018
Informacja
z dnia 14.12.2018 r.
o złożonych ofertach
Dotyczy: Przetargu nieograniczonego na zadanie pn. Przygotowanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Nowym Czarnowie.
Na podstawie art. 86 ust. 5 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2018 r. poz. 1986 tj.) Zamawiający zamieszcza informację z otwarcia ofert
w przedmiotowym postępowaniu.
- Kwota jaką Zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia: 637 728,00 zł brutto
- Nazwa(y)firm oraz adresy Wykonawcy(ców), a także informacje dotyczące terminu wykonania zamówienia, warunków płatności, ceny.
Nr oferty |
Firma (nazwa) lub nazwisko oraz adres wykonawcy |
Cena w zł brutto |
Złożenie zał. nr 3 – jadłospis dekadowy 40% |
Termin wykonania, warunki płatności |
1. |
Firma Cateringowa Ireneusz Andrejczyk |
569 400,00 zł |
Tak |
Zgodnie z SIWZ |